25/09/2020 25/09/2020 Πραγματοποιήθηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Ζάππειο, του Δήμου Κιλελέρ. Την τελετή του Αγιασμού των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι “η Εκκλησία είναι ο τόπος συνάντησης του Θεού με τον άνθρωπο, μέσα στον οποίο αναζητούμε την σωτηρία...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 16:23

Θυρανοίξια Ιερού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Ζαππείου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Ζαππείου

Πραγματοποιήθηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Ζάππειο, του Δήμου Κιλελέρ.

Την τελετή του Αγιασμού των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι “η Εκκλησία είναι ο τόπος συνάντησης του Θεού με τον άνθρωπο, μέσα στον οποίο αναζητούμε την σωτηρία μας” ενώ συνεχάρη την δωρήτρια κ. Μαρία Δούκα και όλους όσους κοπίασαν για να ολοκληρωθεί το Ιερό Παρεκκλήσιο, το οποίο είναι καρπός της ευσέβειας και της πίστης των ανθρώπων μας, αλλά παράλληλα και ομολογία Χριστού έναντι παντός εισερχομένου στο χωριό, καθώς θα δεσπόζει στην είσοδο του.

Πλήθη πιστών από το χωριό αλλά και από τις γύρω περιοχές συμμετείχαν στην Ακολουθία, οι οποίοι με απόλυτη τάξη προσκύνησαν το νέο «σπίτι» της Παναγίας μας και δοξολόγησαν το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων