16/09/2021 16/09/2021 Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο της αειμνήστου Ιωάννας Βλάχου-Παντελίδου, μεγάλης ευεργέτιδος και δωρήτριας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Το μνημόσυνο θα τελεσθεί μερίμνη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Φροντίδος Ηλικιωμένων “Παναγία Αρμενιώτισσα”, το οποίο η...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 18:01

Το μνημόσυνο μίας μεγάλης ευεργέτιδος

Διαδώστε:
Το μνημόσυνο μίας μεγάλης ευεργέτιδος

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο της αειμνήστου Ιωάννας Βλάχου-Παντελίδου, μεγάλης ευεργέτιδος και δωρήτριας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Το μνημόσυνο θα τελεσθεί μερίμνη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Φροντίδος Ηλικιωμένων “Παναγία Αρμενιώτισσα”, το οποίο η μακαριστή ανήγειρε με δικές της δαπάνες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων