12/06/2019 12/06/2019 Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τις δράσεις και την προσφορά του οργανισμού στην τοπική κοινωνία. Το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ, στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη συνάντηση αυτή και του ευχήθηκαν καλή ποιμαντορία, προσέφεραν...
12 Ιουνίου, 2019 - 9:34

Το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας στον Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας στον Μητρ.Λαρίσης

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τις δράσεις και την προσφορά του οργανισμού στην τοπική κοινωνία. Το Προεδρείο του Αστικού ΚΤΕΛ, στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη συνάντηση αυτή και του ευχήθηκαν καλή ποιμαντορία, προσέφεραν χρηματικό ποσό προς αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Χαρίσειο Ίδρυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων