09/02/2023 09/02/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι ο Ενδοξώτατος Αρχηγός πριν την επάξια ανάδειξή του ως Α/ΓΕΣ, υπηρετούσε ως Διοικητής της 1ης...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 10:09

Τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι ο Ενδοξώτατος Αρχηγός πριν την επάξια ανάδειξή του ως Α/ΓΕΣ, υπηρετούσε ως Διοικητής της 1ης Στρατιάς με έδρα την Λάρισα, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ιδίως στα πλαίσια ουσιαστικής συνεργασίας με όλους τους φορείς της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων