25/02/2020 25/02/2020 Η Φιλαρμονική και η Χορωδία της Ενοριακής Συντροφιάς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε στην γιορτή που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90,1 με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα. Κατά...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 13:09

Βράβευση της Ενοριακής Συντροφιάς του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης

Διαδώστε:
Βράβευση της Ενοριακής Συντροφιάς του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης

Η Φιλαρμονική και η Χορωδία της Ενοριακής Συντροφιάς του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε στην γιορτή που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90,1 με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο σεπτός μας Ποιμενάρχης για τη συνολική του ποιμαντική και κοινωνική δραστηριότητα, ενώ στο πρόσωπο του π. Νικηφόρου βραβεύθηκε η Ενοριακή Συντροφιά για τη μοναδική και εθελοντική προσφορά της στις εκκλησιαστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική μαζί με τη Χορωδία, που εκτέλεσαν και ερμήνευσαν σε πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση καινούργια τραγούδια σε στίχους που έγραψε ο π. Νικηφόρος και μελοποίησε και δίδαξε, στη μεν Φιλαρμονική ο δάσκαλος και μέλος της Συντροφιάς κ. Μάριος Αντωνίου σε συνεργασία με την κ. Βασιλική Κοσμάνου, στη δε χορωδία ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδήμας και ο κ. Ανδρέας Καλογιάννης.

Η όλη εκδήλωση συμπεριλάμβανε και πολλές άλλες βραβεύσεις στον επιστημονικό και αθλητικό χώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων