16/11/2019 16/11/2019 Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της βουλευτή Λαρίσης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ευαγγελίας Λιακούλη πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Λάρισας. Στην τελετή των εγκαινίων, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφης Γεννηματά, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο από τη Λάρισα, όσο και από περιοχές...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 20:17

Χοροστατούντος του Λαρίσης Ιερωνύμου και παρουσία της Φώφης Γενηματά

Διαδώστε:
Χοροστατούντος του Λαρίσης Ιερωνύμου και παρουσία της Φώφης Γενηματά

Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της βουλευτή Λαρίσης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ευαγγελίας Λιακούλη πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Στην τελετή των εγκαινίων, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφης Γεννηματά, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο από τη Λάρισα, όσο και από περιοχές της Θεσσαλίας και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων