22/01/2022 22/01/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Λευκάδα, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων Αρχιερέων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, καθώς και των Ευεργετών των Κληροδοτημάτων και των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Ο Ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 21:18

Αρχιερατικό Μνημόσυνο αοιδίμων Μητροπολιτών Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Μνημόσυνο αοιδίμων Μητροπολιτών Λευκάδος και Ιθάκης

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Λευκάδα, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων Αρχιερέων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, καθώς και των Ευεργετών των Κληροδοτημάτων και των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Ο Ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και άπαντες οι ευσεβείς Χριστιανοί καλούνται να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουν τη μνήμη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων