04/09/2019 04/09/2019 Το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οίκου Πρόνοιας (Γηροκομείο) της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Ηλίας Καραλής, εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίου Ηλία,...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:44

Εορτή Ανακομιδής Ιερών λειψάνων Αγ. Νεκταρίου στο Γηροκομείο της Ι.Μ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Εορτή Ανακομιδής Ιερών λειψάνων Αγ. Νεκταρίου στο Γηροκομείο της Ι.Μ. Λευκάδος

Το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οίκου Πρόνοιας (Γηροκομείο) της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Ηλίας Καραλής, εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίου Ηλία, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο καθώς και ο Αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Παναγιώτης Ζαβιτσάνος, εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Απολπαίνης και διευθυντής του Οίκου Προνοίας.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των δωρητών, ευεργετών και ανακαινιστών του εν λόγω Ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων