17/03/2022 24/03/2022 Με επιτυχία πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 4 Μαρτίου 2022 το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Η επίδραση και οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στον σύγχρονο άνθρωπο» που υλοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού...
17 Μαρτίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 19:21

Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Ι.Π.Ε. για τα στελέχη και τους συνεργάτες της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Ι.Π.Ε. για τα στελέχη και τους συνεργάτες της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Με επιτυχία πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 4 Μαρτίου 2022 το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Η επίδραση και οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στον σύγχρονο άνθρωπο» που υλοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (κωδικός ΟΠΣ 5073422) του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν περί τα 30 στελέχη και συνεργάτες της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης, άνδρες και γυναίκες, από διάφορες επαγγελματικές κατηγορίες, κειμένου να επιμορφωθούν σε ζητήματα που αφορούν στη σύγχρονη τεχνολογία και τις προεκτάσεις που αυτά έχουν στον τρόπο ζωής του ανθρώπου σήμερα και στην ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξή του.

 

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με εισαγωγική ομιλία και παρουσίαση των στόχων του από τον Πανοσ. Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, Αν. Διευθυντή του Ι.Π.Ε., ενώ σε αυτό διδάσκουν επίσης οι Πανοσ. Αρχιμ. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, Δρ Νομικής – Θεολόγος, Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιατρός – Θεολόγος, Ιωάννης Περιστερίδης, Χημικός Μηχανικός – Θεολόγος, ο Αιδεσ. Πρωτοπρ. Αθανάσιος Κοσμάς, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ. Λευκάδος και Ιθάκης, ΜΑ Θεολόγος, ο κ. Αθανάσιος Κόντης, Δρ. Νομικής – Δικηγόρος – Διδάσκων στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και ο κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγος ε.α. – ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοεγκλήματος.

Η λήξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19, την Τρίτη 29 Μαρτίου κατά την οποία θα γίνει ο σχετικός απολογισμός των επιμορφωτικών συναντήσεων και η προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης από τον π. Θεολόγο Αλεξανδράκη και τον π. Αθανάσιο Κοσμά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων