23/01/2020 23/01/2020 Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η 49η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών. Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια το λόγο έλαβε...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 12:00

Η 49η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Η 49η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η 49η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών.

Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου ο οποίος και διαπραγματεύτηκε το θέμα: « Προκλήσεις και αναταράξεις στην ιερατική οικογένεια ». Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των κληρικών μας και του εκλεκτού ομιλητού.

Στο δεύτερο μέρος της Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά καθώς και τον Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Πανογιώργο Κτενά περι υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων