04/04/2020 04/04/2020 Εψάλη χθες το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο. Την κατανυκτική Ακολουθία τέλεσαν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης, ενώ τα ιερά αναλόγια πλαισίωσαν ο ευλαβέστατος Διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης και ο αξιότιμος κ. Βαγγέλης...
04 Απριλίου, 2020 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 16:29

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό Λευκάδος

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό  Λευκάδος

Εψάλη χθες το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο. Την κατανυκτική Ακολουθία τέλεσαν ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης, ενώ τα ιερά αναλόγια πλαισίωσαν ο ευλαβέστατος Διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης και ο αξιότιμος κ. Βαγγέλης Μαγκανάκης. Πριν το πέρας της Ακολουθίας εψάλη Δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των εργαζομένων και διακονούντων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και εν γένει του φιλοχρίστου λαού.

Να τονίσουμε ότι η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου εψάλη κεκλεισμένων των θυρών, βάσει του υπ´ αριθμ. πρωτ.: 1371/619/17.03.2020 Εγκυκλίου Σημειώματος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, περί ῾Ἑπιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για το χρονικό διάστημα από 16.03.2020 έως 30.03.2020¨και μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 Fm.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων