11/01/2023 11/01/2023 Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος έκοψε ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Καρυάς «Ο Απόλλων» το απόγευμα της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Στέγης Ιστορίας και Πολιτισμού Καρυάς Λευκάδος. Τη βασιλόπιτα του Ομίλου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιωμένος από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Καρυάς – Σφακιωτών. Πλήθος...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 15:04

Η κοπή της πίτας του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Ο Απόλλων» από τον Μητροπολίτη Λευκάδος

Διαδώστε:
Η κοπή της πίτας του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Ο Απόλλων» από τον Μητροπολίτη Λευκάδος

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος έκοψε ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Καρυάς «Ο Απόλλων» το απόγευμα της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Στέγης Ιστορίας και Πολιτισμού Καρυάς Λευκάδος. Τη βασιλόπιτα του Ομίλου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιωμένος από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Καρυάς – Σφακιωτών.

Πλήθος κόσμου, η τοπική ηγεσία και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων έδωσαν το παρών σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση που έγινε μετά από τρία χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Κωνσταντίνος Κατωπόδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε το κοινό, ευχήθηκε για το νέο έτος και έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του Ομίλου. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Νικόλαος Αραβανής ο οποίος ανέλυσε τους στόχους της νέας χρονιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Αθανάσιος Καββαδάς, Βουλευτής Λευκάδας, ο κ. Ανδρέας Κτενάς Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος Λευκάδας, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καρυάς κ. Σπύρος Κατωπόδης (οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό), ο πρώην Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σέρβος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ροντογιάννης, ο κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας, εκπρόσωποι του Μ/Ο «Ορφέας» Λευκάδας, της «Νέας Χορωδίας», του «Φωτεινού» Σφακιωτών, του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδας – Αθήνας και πολλοί άλλοι.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης έγινε ξενάγηση στους χώρους της Στέγης από τα μέλη του Δ.Σ. στους παρευρισκόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων