12/02/2019 12/02/2019 Τελευταία ημέρα λειτουργίας η σημερινή της εκκλησίας του Αγίου Μηνά λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αναστήλωσής της. γράφει η sinidisi.gr. Ήδη στην πλατεία, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία, φτιάχνεται ένα μικρό προκατασκευασμένο σπιτάκι που θα λειτουργήσει σαν προσκυνητάρι για τους πιστούς με αντίγραφο της εικόνας του Αγίου Μηνά. Η Ενορία μεταφέρεται στον Άγιο Βησσαρίωνα ,...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:43

Κλείνει για δύο χρόνια ο Αγιος Μηνάς στην Λευκάδα

Διαδώστε:
Κλείνει για δύο χρόνια ο Αγιος Μηνάς στην Λευκάδα

Τελευταία ημέρα λειτουργίας η σημερινή της εκκλησίας του Αγίου Μηνά λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες αναστήλωσής της. γράφει η sinidisi.gr. Ήδη στην πλατεία, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία, φτιάχνεται ένα μικρό προκατασκευασμένο σπιτάκι που θα λειτουργήσει σαν προσκυνητάρι για τους πιστούς με αντίγραφο της εικόνας του Αγίου Μηνά. Η Ενορία μεταφέρεται στον Άγιο Βησσαρίωνα , το εκκλησάκι που βρίσκεται πίσω από την Αστυνομία. Οι εργασίες θα διαρκέσουν για δύο περίπου ίσως και τρία χρόνια, σύμφωνα με τους μηχανικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων