18/07/2020 18/07/2020 Το διήμερο της Πέμπτης, 16 και Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020 έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης πεδιάδος Λευκάδος λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας παρθενομάρτυρος Μαρίνης της θαυματουργού. Το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 7.30 μ.μ. εψάλη Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας με την συμμετοχή κληρικών της Περιφέρειας Λευκάδος...
18 Ιουλίου, 2020 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 13:29

Με Ιερά Λιτανεία εορτάστηκε η Αγία Μαρίνα

Διαδώστε:
Με Ιερά Λιτανεία εορτάστηκε η Αγία Μαρίνα

Το διήμερο της Πέμπτης, 16 και Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020 έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης πεδιάδος Λευκάδος λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης της Αγίας παρθενομάρτυρος Μαρίνης της θαυματουργού.

Το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 7.30 μ.μ. εψάλη Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας με την συμμετοχή κληρικών της Περιφέρειας Λευκάδος και φιλοξενούμενων κληρικών.

Το πρωί της Παρασκευής, 17 Ιουλίου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης ο οποίος λαμβάνοντας αφορμή από τον βίο της εορταζομένης Αγίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πνευματικά εκείνα εφόδια που οφείλει να κατέχει κάθε χριστιανός στον πόλεμο εναντίον του πονηρού.

Πριν το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μαρίνας πέριξ του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων