23/10/2020 23/10/2020 Το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Λευκάδος η έναρξη των εφετινών Συνάξεων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Νωρίτερα εψάλη η Ακολουθία του Εσπερινού και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 18:36

Μελέτη Αγίας Γραφής στη Μητρόπολη Λευκάδος

Διαδώστε:
Μελέτη Αγίας Γραφής στη Μητρόπολη Λευκάδος

Το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Λευκάδος η έναρξη των εφετινών Συνάξεων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Νωρίτερα εψάλη η Ακολουθία του Εσπερινού και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό πλαισιούμενος από κληρικούς.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον υπεύθυνο των κύκλου Συνάξεων Μελέτης Αγίας Γραφής (Σ.Μ.Α.Γ.) Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος άνοιξε το κύκλο των πνευματικών αυτών ομιλιών αναπτύσσοντας το ενδιαφέρον θέμα:  “Ἡ Ὑπομονή τῶν πειρασμῶν. Τό παράδειγμα τοῦ Ἰώβ”.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων