13/02/2019 13/02/2019 Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της ¨Καταφυγής¨ ο Απολογισμός του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης για το παρελθόν έτος 2018. Αφού προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβ....
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2019 - 21:49

Ο απολογισμός του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Λευκάδος για το 2018

Διαδώστε:
Ο απολογισμός του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Λευκάδος για το 2018

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο της ¨Καταφυγής¨ ο Απολογισμός του έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης για το παρελθόν έτος 2018. Αφού προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεόφιλο, πλαισιωμένο από κληρικούς.  Την εκδήλωσε άρχισε ο Σεβασμιώτατος κάνοντας αναφορά στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Ακολούθησε οικονομική ενημέρωση από τον αξιότιμο κ. Γρηγόριο Κοντογιάννη, Ταμεία του Γ.Φ.Τ. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος ευχαρίστησε κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες για την εθελοντική εργασία τους, τόσο στον Έρανο Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι, όσο και για την συνολική προσφορά τους στην φιλάνθρωπη διακονία των ενδεών αδερφών μας. Κατόπιν, τίμησε τον αξιότιμο κ. Γεώργιο Μπουρδάρα, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Il Sapore  για την προσφορά της εφετινής Αγιοβασιλόπιτας. Τέλος  μοίρασε επαίνους και ευλογίες στα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων