05/12/2020 05/12/2020 Το πρωί της Τετάρτης, 2 Δεκεμβρίου 2020 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδος, Αστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος Γαβρίλης. . Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους o κ. Γαβρίλης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τα ισχύοντα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid-19 και τις...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 14:37

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Λευκάδος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Λευκάδος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη

Το πρωί της Τετάρτης, 2 Δεκεμβρίου 2020 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδος, Αστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος Γαβρίλης. .

Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους o κ. Γαβρίλης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τα ισχύοντα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid-19 και τις διαδικασίες εφαρμογής τους στο νησί της Λευκάδας. Με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων την άψογη συνεργασία της τοπικής εκκλησίας με τις αρμόδιες αρχές στην τήρηση των περιοριστικών αυτών μέτρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων