16/03/2023 16/03/2023 Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ  με θέμα “ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια των εφήβων”, στην αίθουσα Τέχνης “ΜΑΡΚΑ” στη Λευκάδα παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κ. Αραβανής προλόγισε την έκθεση , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , συνεχάρη τους...
16 Μαρτίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 22:06

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στην Έκθεση Φωτογραφίας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στην Έκθεση Φωτογραφίας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ

Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ  με θέμα “ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια των εφήβων”, στην αίθουσα Τέχνης “ΜΑΡΚΑ” στη Λευκάδα παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κ. Αραβανής προλόγισε την έκθεση , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , συνεχάρη τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους και εξέφρασε τις ευχαριστίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να εκθέσουν τα έργα τους και να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους.

Το παρών έδωσαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κτενάς, ο Δήμαρχος κ. Καλός, ο Διευθυντής Αθμιας Εκπαιδευσης κ. Μπατσίλας, ο αναπληρωτής του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπαδόπουλος, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ.Σκλαβενίτη, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του ΕΠΕΣ του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ κ.Αρβανίτη, ο Αρχιμανδριτης π.Ιωαννίκιος, η Διευθύντρια της ΔΒΛ κ.Ρούσσου, ο διάκονος Σεραφείμ, γονείς μαθητών και μαθητές του ΕΠΑΛ συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Σ. Καλογερή και τους εκπαιδευτικούς κ. Ηλ. Βλάχο και κ. Β. Χαλικιά, οι οποίοι στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από τους δημιουργούς και πληροφορήθηκαν για τη θεματική των έργων τους.

Παρόντες ήταν εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κ. Ιγνατίου , κ. Ζαμπέλη κ. Ζαβιτσάνου και κ. Σγουρόπουλος , οι οποίοι παρότρυναν και συνεργάστηκαν με τους μαθητές και δημιούργησαν την έκθεση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων