13/06/2021 13/06/2021 Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 τελέσθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00 μ.μ. ο Αγιασμός των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού, παρεκκλησίου του Νοσοκομείου Λευκάδος υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Κατά την διάρκεια της τελετής των θυρανοιξίων ο...
13 Ιουνίου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2021 - 12:53

Θυρανοίξια στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στο Νοσοκομείο Λευκάδος

Διαδώστε:
Θυρανοίξια στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στο Νοσοκομείο Λευκάδος

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 τελέσθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 11 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00 μ.μ. ο Αγιασμός των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού, παρεκκλησίου του Νοσοκομείου Λευκάδος υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Κατά την διάρκεια της τελετής των θυρανοιξίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς και οι κληρικοί της Μητροπόλεως έψαλαν την Ακολουθία της αρτοκλασίας στον εορταζόμενο Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως, τεμάχιο λειψάνου του οποίου μετέφερε προς προσκύνηση από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Νοσοκομείο ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδος “Λεωνίδας Πάλμος” κ. Ιωάννης Μπάκαβος, ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης και ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Άγριος, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το βοηθητικό προσωπικό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων