29/12/2021 30/12/2021 Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε στο γραφείο του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Βασίλειο Τσιγαρίδη και τον Διοικητή του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Βασιλάκο, οι οποίοι προσέφεραν δέματα αγάπης στην Ι. Μητρόπολη για το φιλανθρωπικό...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 0:15

Δέματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης από την Αστυνομία Λακωνίας

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης από την Αστυνομία Λακωνίας

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε στο γραφείο του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Βασίλειο Τσιγαρίδη και τον Διοικητή του Α.Τ. Γυθείου, Αστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Βασιλάκο, οι οποίοι προσέφεραν δέματα αγάπης στην Ι. Μητρόπολη για το φιλανθρωπικό της έργο.

Ο Σεβασμιώτατος αφού τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε υγεία και κάθε ευλογία του Θεού τόσο στους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Διεύθυνση Λακωνίας όσο και στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων