11/11/2021 11/11/2021 Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του φέτος ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστώντας παράλληλα όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή. Υπενθυμίζεται πριν λίγες ημέρες είχε νοσήσει από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί σε μονάδα ΜΕΘ του Νοσοκομείου...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 12:58

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Μάνης

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του φέτος ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστώντας παράλληλα όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή.

Υπενθυμίζεται πριν λίγες ημέρες είχε νοσήσει από κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί σε μονάδα ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Την 13ην Νοεμβρίου κάθε έτους, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Ο Σεβασμιώτατος φέτος δεν θα εορτάσει, ευχαριστεί όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή.

Σε ιερούς ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εφημερίων, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Ιεράρχου της Εκκλησίας μας, τιμώντας την μνήμη του.

Όλος ο κλήρος, οι άρχοντες και ο λαός της τοπικής μας Εκκλησίας, από βάθους καρδίας, απευθύνουμε υϊκές ευχές προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για μακροημέρευση, υγεία και πλουσίαν καρποφορίαν στο Ποιμαντορικό του έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων