27/07/2022 27/07/2022 Τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ επισκέφθηκαν σήμερα οι μουσικοί: κ. Γιάννης Μποτσαράκος (Μάριο Τσεφίρι), Τενόρος στη Γερμανία (καταγωγής εκ Μάνης), κ. GYŐRGY MÉSZÁROS, αρχιμουσικός στην όπερα της Βουδαπέστης μετά της συζύγου του κ. ZSUZSANNA REIBACH με ειδικότητα στο εκκλησιαστικό όργανο σε Ιερούς Ναούς της Βουδαπέστης ως και τα παιδιά τους AURÉL, VIOLA και GELLÉRT....
27 Ιουλίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 21:46

Επίσκεψη μουσικών στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη μουσικών στον Μητροπολίτη Μάνης

Τον Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ επισκέφθηκαν σήμερα οι μουσικοί: κ. Γιάννης Μποτσαράκος (Μάριο Τσεφίρι), Τενόρος στη Γερμανία (καταγωγής εκ Μάνης), κ. GYŐRGY MÉSZÁROS, αρχιμουσικός στην όπερα της Βουδαπέστης μετά της συζύγου του κ. ZSUZSANNA REIBACH με ειδικότητα στο εκκλησιαστικό όργανο σε Ιερούς Ναούς της Βουδαπέστης ως και τα παιδιά τους AURÉL, VIOLA και GELLÉRT.

Η συζήτηση είχε ως περιεχόμενο εκτός από την κλασική μουσική τέχνη, την γενικότερη πολιτιστική κατάσταση στον ευρωπαϊκό χώρο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους εκλεκτούς επισκέπτες στο Επισκοπείο και τα Ιερά Παρεκκλήσιά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων