24/08/2022 25/08/2022 Ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 στο Επισκοπείο Μάνης την επίσκεψη του Ελληνοκυπρίου ιατρού – οφθαλμιάτρου στην Αγγλία Δρ. Χρυσοστόμου Δημητρίου μετά της συζύγου Ελπίδας. Ο κ. Δημητρίου, Δρ. Ιατρικής, ειδικός για χειρουργικές επεμβάσεις στο γλαύκωμα και Διευθυντής του COLCHESTER EYE CENTRE ESSEX, UK, θεώρησε επιβεβλημένο κατά την...
24 Αυγούστου, 2022 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 4:23

Επίσκεψη του διαπρεπή ιατρού Χρυσοστόμου Δημητρίου στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του διαπρεπή ιατρού Χρυσοστόμου Δημητρίου στον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 στο Επισκοπείο Μάνης την επίσκεψη του Ελληνοκυπρίου ιατρού – οφθαλμιάτρου στην Αγγλία Δρ. Χρυσοστόμου Δημητρίου μετά της συζύγου Ελπίδας.

Ο κ. Δημητρίου, Δρ. Ιατρικής, ειδικός για χειρουργικές επεμβάσεις στο γλαύκωμα και Διευθυντής του COLCHESTER EYE CENTRE ESSEX, UK, θεώρησε επιβεβλημένο κατά την ολιγοήμερη διαμονή του στην Ελλάδα, όπου ήλθε με την εξαμελή οικογένειά του, να επισκεφθεί στο Γύθειο Λακωνίας τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να λάβει την ευλογία του. Ο διαπρεπής ιατρός που τιμά Ελλάδα και Κύπρο στο Λονδίνο, υπήρξε προ 30 ετών μαθητής του Κατηχητικού Σχολείου στην Αθήνα, όπου δίδασκε ο Σεβασμιώτατος και αυτό το γεγονός ο κ. Δημητρίου δεν το ξεχνά αλλά μέχρι και σήμερα το θεωρεί και το διακηρύσσει ως μεγάλη ευεργεσία. Γι’ αυτό και παραμένει ευγνώμων. Ο ίδιος ομολογεί ότι το Κατηχητικό Σχολείο είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο για την όλη προσωπικότητα των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του δέχθηκε με πολλή χαρά τον Δρ. Δημητρίου τον συνεχάρη για τις επιστημονικές επιδόσεις του και την πολύτεκνη οικογένειά του. Είχε δε μαζί του μία ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στα θέματα: α) Σχέσεις θρησκείας και επιστήμης και β) Ο χριστιανισμός στη σύγχρονη Ευρώπη. Αντηλλάγησαν και ανάλογα αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων