28/03/2023 28/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχος κ. Δημήτριος Γεωργανάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχο κ. Κων/νο Γραφάκο. Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα, ζητώντας την ευλογία του...
28 Μαρτίου, 2023 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 13:42

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διοικητού Π.Υ. Πελοποννήσου στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Περιφερειακού Διοικητού Π.Υ. Πελοποννήσου στον Μητροπολίτη Μάνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχος κ. Δημήτριος Γεωργανάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχο κ. Κων/νο Γραφάκο.

Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα, ζητώντας την ευλογία του Θεού και τις προσευχές του Μητροπολίτου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε το νέο Διοικητή, είχε μαζί του συζήτηση για θέματα πυρασφάλειας και άλλα επίκαιρα ζητήματα, προσέφερε δε ένα βιβλίο του, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του πολυεύθυνα υπηρεσιακά του καθήκοντα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων