17/09/2020 17/09/2020 Ευχαριστήριο Επιστολή απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο με θέμα την πρόσφατη επιστολή συμπαράστασης του δευτέρου για το πολύκροτο ζήτημα της μεταροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. “Μόνον η χρήσις του υπέροχου τούτου ιερού οικοδομήματος ως χριστιανικού ναού ανταποκρίνεται εις την ουσίαν του και και την λυτρωτική...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 21:49

Επιστολή Πατριάρχου προς τον Μητροπολίτη Μάνης για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Επιστολή Πατριάρχου προς τον Μητροπολίτη Μάνης για την Αγία Σοφία

Ευχαριστήριο Επιστολή απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο με θέμα την πρόσφατη επιστολή συμπαράστασης του δευτέρου για το πολύκροτο ζήτημα της μεταροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. “Μόνον η χρήσις του υπέροχου τούτου ιερού οικοδομήματος ως χριστιανικού ναού ανταποκρίνεται εις την ουσίαν του και και την λυτρωτική μαρτυρία του” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων