25/10/2021 25/10/2021 Νωρίς το πρωί της Κυριακής διασωληνώθηκε τελικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ Χρυσόστομος αφού πρώτα είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με πνευμονία εξαιτίας του ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος βρίσκεται στη ΜΕΘ2 του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι έπρεπε από την πρώτη στιγμή,...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 12:42

Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Διασωληνώθηκε  ο Μητροπολίτης Μάνης

Νωρίς το πρωί της Κυριακής διασωληνώθηκε τελικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ Χρυσόστομος αφού πρώτα είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με πνευμονία εξαιτίας του ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος βρίσκεται στη ΜΕΘ2 του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι έπρεπε από την πρώτη στιγμή, να εισαχθεί σε θεραπευτήριο λόγω των έντονων συμπτωμάτων κορωνοϊού που παρουσίαζε, αλλά και χρόνιων νοσημάτων που επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων