23/01/2020 23/01/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, προσκληθείς από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Ανθή Μπαλιτσάρη, παρέστη στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, ευλόγησε αυτήν και ανέγνωσε την ειδική ευχή, την οποία ο ίδιος έχει συντάξει. Στη σύντομη προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος είπε ότι «η πατρίδα μας σ’ αυτή την συγκυρία...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 16:29

“Χρειαζόμαστε ομοψυχία απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας”

Διαδώστε:
“Χρειαζόμαστε ομοψυχία απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας”

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, προσκληθείς από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Ανθή Μπαλιτσάρη, παρέστη στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, ευλόγησε αυτήν και ανέγνωσε την ειδική ευχή, την οποία ο ίδιος έχει συντάξει.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος είπε ότι «η πατρίδα μας σ’ αυτή την συγκυρία με τις προκλήσεις της Τουρκίας χρειάζεται ομοψυχία και ενότητα. Οι διαιρέσεις και τα σχίσματα προξενούν κακό σε πολλαπλά επίπεδα. Η Εκκλησία ως κοινωνία προσώπων αγάπης συμβάλλει στην ομοψυχία και ενότητα. Αλλά και οι επιστήμονες, ιδιαιτέρως δε οι λειτουργοί της δικαιοσύνης μπορούν να ενισχύσουν την ομοψυχία της κοινωνίας που όλοι χρειαζόμαστε».

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Γυθείου κ. Κωνσταντίνος Βαΐτσης, Δικαστές, Δικ. υπάλληλοι και Δικηγόροι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων