06/10/2022 06/10/2022 Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ με τίτλο «Κείμενα πνευματικής οικοδομής». Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει διδαχές πίστεως, πατρικές νουθεσίες, ωφέλιμες διηγήσεις, απανθίσματα χριστιανικής διδασκαλίας και ιστορίες που θα μας ενδυναμώνουν στην πορεία της ζωής. Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας,...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 12:45

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Μάνης με τίτλο: «Κείμενα πνευματικής οικοδομής»

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Μάνης με τίτλο: «Κείμενα πνευματικής οικοδομής»

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ με τίτλο «Κείμενα πνευματικής οικοδομής».

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει διδαχές πίστεως, πατρικές νουθεσίες, ωφέλιμες διηγήσεις, απανθίσματα χριστιανικής διδασκαλίας και ιστορίες που θα μας ενδυναμώνουν στην πορεία της ζωής.

Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στο τηλέφωνο 27330 22214 (εσωτ. 2) και με τον αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα (Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων