25/09/2021 25/09/2021 Στην έναρξη του 6ου Επιστημονικού Forum «Ογκολογίας: Quo Vadis?» με Πρόεδρο τον κ. Βασίλειο Μπαρμπούνη, παθολόγο-ογκολόγο της Γ’ Ογκολογικής Κλινικής «Metropolitan Hospital», που συνεκλήθη στο Λιμένι Μάνης, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.  Απευθυνόμενος στους ιατρούς-συνέδρους μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Σεις, οι ιατροί υπηρετείτε επαξίως τον άνθρωπο. Συντελείτε στην θεραπεία του σώματος από τις...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 17:17

Μητροπολίτης Μάνης: «Ο άνθρωπος φέρει μέσα του θεϊκή πνοή»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Μάνης: «Ο άνθρωπος φέρει μέσα του θεϊκή πνοή»

Στην έναρξη του 6ου Επιστημονικού Forum «Ογκολογίας: Quo Vadis?» με Πρόεδρο τον κ. Βασίλειο Μπαρμπούνη, παθολόγο-ογκολόγο της Γ’ Ογκολογικής Κλινικής «Metropolitan Hospital», που συνεκλήθη στο Λιμένι Μάνης, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. 

Απευθυνόμενος στους ιατρούς-συνέδρους μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Σεις, οι ιατροί υπηρετείτε επαξίως τον άνθρωπο. Συντελείτε στην θεραπεία του σώματος από τις ποικίλες ασθένειες. Και το σώμα του ανθρώπου όλοι οφείλουμε να το σεβόμεθα. Είναι δημιούργημα του Θεού. Ωστόσο, μη ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος φέρει μέσα του και την θεία πνοή. Είναι ψυχοσωματικόν όν, διπλούς ο άνθρωπος, ο μεν έξωθεν, ο δε ένδοθεν και δόξα Θεού, ο ζών άνθρωπος».

Μετά τη συνεδρία, ο Σεβασμιώτατος είχε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με τον επιστημονικό-ιατρικό κόσμο, που κατέκλυσε το ξενοδοχείο Limeni Village για το σπουδαίο αυτό Συνέδριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων