03/04/2020 03/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄εξέδωσε νέο βιβλίο το οποίο τιτλοφορείται “Λόγοι εις Εορτάς Αγίων” από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης. Ο Τόμος περιέχει 75 λόγους και κηρύγματα οι οποίοι εκφωνήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο σε διάφορες εορτές αγίων και σε διάφορους ιερούς ναούς σε όλη τη χώρα. Για να προμηθευτείτε το βιβλίο επικοινωνείτε...
03 Απριλίου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 13:53

Νέο Βιβλίο από τον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Νέο Βιβλίο από τον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄εξέδωσε νέο βιβλίο το οποίο τιτλοφορείται “Λόγοι εις Εορτάς Αγίων” από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης.

Ο Τόμος περιέχει 75 λόγους και κηρύγματα οι οποίοι εκφωνήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο σε διάφορες εορτές αγίων και σε διάφορους ιερούς ναούς σε όλη τη χώρα.

Για να προμηθευτείτε το βιβλίο επικοινωνείτε με τον Παν. Αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιερής Μητρόπολης Μάνης στο τηλέφωνο 27330 22214.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων