26/03/2021 26/03/2021 Με τη δήλωση ότι “Ο αγώνας του 1821 ήταν υπέρ πίστεως και πατρίδος” τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος την Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γυθείου. Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Ανδρεάκος, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Υπαστυνόμος Α’ κ. Βασιλάκος,...
26 Μαρτίου, 2021 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 21:56

“O αγώνας του 1821 ήταν υπέρ πίστεως και πατρίδος”

Διαδώστε:
“O αγώνας του 1821 ήταν υπέρ πίστεως και πατρίδος”

Με τη δήλωση ότι “Ο αγώνας του 1821 ήταν υπέρ πίστεως και πατρίδος” τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος την Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γυθείου.

Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Ανδρεάκος, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Γυθείου, Υπαστυνόμος Α’ κ. Βασιλάκος, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχος κ. Γραφάκος, ο Λιμενάρχης Γυθείου, Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Τσαλής και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε η φιλόλογος του Γενικού Λυκείου Γυθείου κα Σταυρούλα Αποστολάκου. Μετά την Δοξολογία εψάλη επιμνημόσυνος Δέηση στο Ηρώον της πόλεως Γυθείου και έγινε η κατάθεση δάφνινων στεφάνων.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Κοιμητήριο Αγ. Σώζοντος στο Λιμένι Οιτύλου, όπου ενώπιον της προτομής του μεγάλου εθνεγέρτου αντιστρατήγου ήρωος Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αν. Μάνης κ. Ανδρεάκος, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρεόπολης, Υπαστυνόμος Α’ κ. Φλώρος.

Συμβολικά έγινε κατάθεση στεφάνων από μικρούς μαθητές και εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων