22/05/2022 22/05/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στον αγώνα δρόμου με το τίτλο «Πανγυθειάδα 2022» και έδωσε την εκκίνηση της πρώτης διαδρομής, σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος. Τον αγώνα δρόμου διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του...
22 Μαΐου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 21:03

Ο Μητροπολίτης Μάνης έδωσε την εκκίνηση της 1ης διαδρομής στην «Πανγυθειάδα 2022»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης έδωσε την εκκίνηση της 1ης διαδρομής στην «Πανγυθειάδα 2022»

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ παρέστη στον αγώνα δρόμου με το τίτλο «Πανγυθειάδα 2022» και έδωσε την εκκίνηση της πρώτης διαδρομής, σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος.

Τον αγώνα δρόμου διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού.

Στην πλατεία του Κέντρου Πολιτισμού, όπου ήταν συγκεντρωμένα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις διαδρομές του αγώνα, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων