02/10/2022 02/10/2022 Προσκεκλημένος της ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων Αττικής και κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ λειτούργησε σήμερα στον εκεί Ιερό Ναό, και κήρυξε τον θείο λόγο ερμηνεύοντας το πέμπτο Εωθινό Ευαγγέλιο. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο π. Σπυρίδων Ράπτης, προϊστάμενος...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 20:36

Ο Μητροπολίτης Μάνης στα Βριλήσσια

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στα Βριλήσσια

Προσκεκλημένος της ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων Αττικής και κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ λειτούργησε σήμερα στον εκεί Ιερό Ναό, και κήρυξε τον θείο λόγο ερμηνεύοντας το πέμπτο Εωθινό Ευαγγέλιο.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο π. Σπυρίδων Ράπτης, προϊστάμενος του Ναού και οι π. Παντελεήμων Γιαννίδης, π. Σταμάτιος Λαλλάς, π. Αρτέμιος Κυριακόπουλος και π. Δημήτριος Τζώρτζης.

Στο αναλόγιο έψαλε ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κ. Π.Πάσχος.

Ακολούθησε σύναξη με τους νέους της σπουδαίας αυτής ενορίας.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων