09/12/2019 09/12/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, μετέβη το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Αλιβέρι και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Ιωάννης, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, όπου συμμετείχε στις λατρευτικές συνάξεις επι τη εορτή του Οσίου. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, το Σάββατο 7...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 14:46

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, μετέβη το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Αλιβέρι και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Ιωάννης, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, όπου συμμετείχε στις λατρευτικές συνάξεις επι τη εορτή του Οσίου.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και στη λιτάνευση της εικόνος του Οσίου Πορφυρίου και του φιαλιδίου του αίματος του Οσίου ανα τας οδούς του χωρίου Αγίου Ιωάννου και με ενδιάμεση στάση έξωθεν της οικίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων