11/11/2022 11/11/2022 Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.  Από τη Μητρόπολη ανακοινώθηκε πως ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης την Κυριακή, ημέρα των ονομαστηρίων του, θα τελέσει την...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 21:00

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτου Μάνης Χρυσοστόμου Γ’

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτου Μάνης Χρυσοστόμου Γ’

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. 

Από τη Μητρόπολη ανακοινώθηκε πως ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μάνης την Κυριακή, ημέρα των ονομαστηρίων του, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Επισκοπείου Γυθείου και στη συνέχεια θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος κατά τη διανομή του αντιδώρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων