28/10/2020 28/10/2020 Την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 τίμησε με σεμνότητα και υψηλό το εθνικό φρόνημα η ιστορική Μάνη, τηρουμένων των υγεινομικών μέτρων, σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. Αρχικά, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, παρουσία της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 20:12

Στο Γύθειο ο Μητροπολίτης Μάνης για την Δοξολογία

Διαδώστε:
Στο Γύθειο ο Μητροπολίτης Μάνης για την Δοξολογία

Την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 τίμησε με σεμνότητα και υψηλό το εθνικό φρόνημα η ιστορική Μάνη, τηρουμένων των υγεινομικών μέτρων, σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. Αρχικά, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου τελέστηκε η Επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, παρουσία της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης.

Μετά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου, το οποίο ανέγνωσε ο προϊστάμενος του Ναού, αρχιμ. π. Νήφων Καρολεμέας, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Γυθείου κ. Κούζουνα.

Στη συνέχεια στο Ηρώον της πόλης εψάλη τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση τιμητικών στεφάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων