28/03/2023 28/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στην Τρίπολη, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην έδρα της Περιφέρειας. Στο πλαίσιο της συνάντησης, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, συζητήθηκαν θέματα συντήρησης εκκλησιαστικών μνημείων μεταξύ των οποίων η Ιερά Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης στον δρόμο...
28 Μαρτίου, 2023 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 18:46

Συνάντηση Μητροπολίτη Μάνης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μάνης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στην Τρίπολη, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην έδρα της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, συζητήθηκαν θέματα συντήρησης εκκλησιαστικών μνημείων μεταξύ των οποίων η Ιερά Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης στον δρόμο μεταξύ Αρεόπολης και Γερολιμένα -έργο για το οποίο προωθείται προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης και της Περιφέρειας, η οποία θα καλύψει την δαπάνη της μελέτης.

Ακόμα, τη συνάντηση απασχόλησε και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο των γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, στο Γύθειο, όπως επίσης και η δομή του Γηροκομείου -θέματα στην επίλυση των οποίων η Περιφέρεια προτίθεται να συνδράμει, όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων