22/09/2021 25/09/2021 Χαιρετισμό απήυθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο 28ο Παγκόσμιο Λεμφολογικό Συνέδριο (28th World Congress of the International Society of Lymphology) (ΑΘΗΝΑ, 20.9.21). «Γνωρίζετε ως ιατροί ότι οι λεμφαδένες αποτελούν ένα πολύ ζωτικό τμήμα του όλου ανοσολογικού συστήματος του ανθρωπίνου σώματος και καλείσθε να μελετήσετε ακόμη περισσότερο τα ποικίλα προβλήματα που παρουσιάζονται, να δώσετε...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 17:07

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτισε το Παγκόσμιο Λεμφολογικό Συνέδριο

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτισε το Παγκόσμιο Λεμφολογικό Συνέδριο

Χαιρετισμό απήυθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος στο 28ο Παγκόσμιο Λεμφολογικό Συνέδριο (28th World Congress of the International Society of Lymphology) (ΑΘΗΝΑ, 20.9.21). «Γνωρίζετε ως ιατροί ότι οι λεμφαδένες αποτελούν ένα πολύ ζωτικό τμήμα του όλου ανοσολογικού συστήματος του ανθρωπίνου σώματος και καλείσθε να μελετήσετε ακόμη περισσότερο τα ποικίλα προβλήματα που παρουσιάζονται, να δώσετε λύσεις, να βοηθήσετε εν γένει και εσείς στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και πρακτικής» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνομαι σε εσάς, τους θεράποντες της ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα τους αγγειολόγους και αγγειοχειρουργούς προσκληθείς τιμητικώς όπως χαιρετίσω το αξιόλογο συνέδριό σας, το 28ο Παγκόσμιο Λεμφολογικό Συνέδριο και πράγματι εύχομαι εκ μέσης καρδίας καλή του επιτυχία.

Ο εξαίρετος πρόεδρος και διοργανωτής του παρόντος συνεδρίου φίλος ιατρός κ. Ευάγγελος Δημακάκος εργάζεται ως είναι γνωστόν μετά πολλού ζήλου, επιστημονικής ακρίβειας, υπευθυνότητας και σοβαρότητας στον ιατρικό του αυτό τομέα, έχει προσφέρει πολλά τόσο στην επιστήμη όσο και στη θεραπεία των ασθενών συνανθρώπων μας. Συγχαίρομεν και επαινούμεν τον ιατρικόν του ζήλον πράγματι στους δύσκολους καιρούς.

Γνωρίζετε ως ιατροί ότι οι λεμφαδένες αποτελούν ένα πολύ ζωτικό τμήμα του όλου ανοσολογικού συστήματος του ανθρωπίνου σώματος και καλείσθε να μελετήσετε ακόμη περισσότερο τα ποικίλα προβλήματα που παρουσιάζονται, να δώσετε λύσεις, να βοηθήσετε εν γένει και εσείς στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και πρακτικής.

Να είσθε βέβαιοι ότι η Εκκλησία επικροτεί και καταφάσκει την πρόοδο της επιστήμης και ειδικότερα την ιατρική έρευνα και επιστήμη και ευλογεί αυτό που είναι για την υγεία, θεραπεία και για το καλό του ανθρώπου. Η γνώση ουδόλως καταφρονείται γιατί αποτελεί δώρο του Θεού και το ανθρώπινο σώμα είναι καλλιτέχνημα του θείου Δημιουργού. Σε μας επαφίεται ο σεβασμός, η τιμή, η διατήρηση του σε υγιεινή κατάσταση, η εφαρμογή της ιατρικής δεοντολογίας και δοξολογία του Θεού και δι’ αυτού, του σώματος. Αυτό έπραξαν οι άγιοι Ανάργυροι, ο ιαματικός Παντελεήμων, ο σύγχρονος καθηγητής της Χειρουργικής άγιος Λουκάς της Κριμαίας.

Εύχομαι και πάλιν καλή επιτυχία στις εισηγήσεις, άριστα συμπεράσματα και παν θείον δώρημα στη ζωή σας και στην όλη ιατρική κοινότητα.

Μετ’ εὐχῶν πολλῶν

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΜΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Γ’

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων