16/04/2019 16/04/2019 Πραγματοποιήθηκε το 10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Τρίπολης, το τριήμερο 13, 14 και 15 Απριλίου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης. Το 10ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης, αποτελεί θεσμό που έχει δρομολογήσει και πραγματοποιεί...
16 Απριλίου, 2019 - 10:20

10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Τρίπολης

Διαδώστε:
10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Τρίπολης

Πραγματοποιήθηκε το 10ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Φεστιβάλ της Τρίπολης, το τριήμερο 13, 14 και 15 Απριλίου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Το 10ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Τρίπολης, αποτελεί θεσμό που έχει δρομολογήσει και πραγματοποιεί κατ’ έτος η Χορωδία Τρίπολης.

Το Φεστιβάλ αφιερώθηκε στον, πρόσφατα, “χαμένο”, χορωδιακό Μαέστρο, Αντώνη Κοντογεωργίου, για τον οποίο μίλησε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της “Πολυφωνικής” Χορωδίας Πάτρας, την πρώτη και τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, Σταύρος Σολωμός. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, παρουσιάστηκαν με ρεπερτόριο θρησκευτικό, ελληνικό ή ξένο, τα παρακάτω χορωδιακά σύνολα:

Σάββατο 13 Απριλίου 2019, 7:30 μ.μ.

Ο Βυζαντινός Χορός της Ιερας Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας “Ο Άγιος Νεοΐερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης”.

Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας.

Η Χορωδία “Φιλαρμονία” Ξυλοκάστρου και

το Γυναικείο Τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης – La Vita

Κυριακή 14 Απριλίου 2019, 11:30 το πρωί :

Η Χορωδία “Πνοή Αγάπης” τών Εκπαιδευτηρίων τής Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου από τήν Ορθόδοξο Αυτοκέφαλο Εκκλησία τής Αλβανίας.

Η Μικτή Χορωδία « Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηνών «Αρμονικό Εργαστήρι» και

η Χορωδία Allegri από την Καλαμάτα

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 7:30 το βράδυ:

Η Ένωση Φίλων Μουσικής «Αρμονία» Καλαμάτας.

Η Χορωδία Ναυπλίου( 2 Τμήματα) και

η Χορωδία Τρίπολης (Μικτό Τμήμα)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων