17/10/2021 17/10/2021 Τον Οκτώβριο εκάστου έτους, και συγκεκριμένα την Κυριακή του Σπορέως, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ξεκινά η νέα περίοδος του πνευματικού έργου. Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, πλαισιουμένου υπό του Βοηθού Επισκόπου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου...
17 Οκτωβρίου, 2021 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2021 - 21:36

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ξεκινά η νέα περίοδος του πνευματικού έργου

Διαδώστε:
ΑΡΚΑΔΙΑ: Ξεκινά η νέα περίοδος του πνευματικού έργου

Τον Οκτώβριο εκάστου έτους, και συγκεκριμένα την Κυριακή του Σπορέως, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ξεκινά η νέα περίοδος του πνευματικού έργου.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, πλαισιουμένου υπό του Βοηθού Επισκόπου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, και ιερού Κλήρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων