24/01/2021 24/01/2021 Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρος, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως . Κατόπιν εψάλλη Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των αειμνήστων Αρχιερέων, των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 14:52

Αρχιερατικό μνημόσυνο στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο στην Τρίπολη

Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρος, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως .

Κατόπιν εψάλλη Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των αειμνήστων Αρχιερέων, των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, των Ιερέων, των ιερατευσάντων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, ως και πάντων των κεκοιμημένων Κτητόρων, Ευεργετών και Δωρητών του Ιερού Ναού.

Το ιερό αυτό Μνημόσυνο τελείται κάθε χρόνο τον μήνα Ιανουάριο, ως ελάχιστο αντίδωρο, υποχρέωση και αναγνώριση της προσφοράς των.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων