24/04/2021 24/04/2021 Εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, το Σάββατο 22 Απριλίου 2021, με πρωτοστάτη του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ, παρεδόθησαν στους υπευθύνους των Ενοριών της Τριπόλεως, της Κυνουρίας και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς δέματα...
24 Απριλίου, 2021 - 20:57

Διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων ενόψει της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων ενόψει της Αναστάσεως

Εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, το Σάββατο 22 Απριλίου 2021, με πρωτοστάτη του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ, παρεδόθησαν στους υπευθύνους των Ενοριών της Τριπόλεως, της Κυνουρίας και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς δέματα περιέχοντα τρόφιμα, γλυκίσματα, φρούτα και κρέας, για τις ημέρες του Πάσχα για να δοθούν στις άπορες οικογένειες των ως άνω Ενοριών και Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα στο « ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, διαβεβαιώνοντας ότι τα τρόφιμα και τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα φθάσουν στις οικίες των συνανθρώπων μας και θα γεμίσουν το Πασχαλινό τραπέζι των δοκιμαζομένων αδελφών μας, ευχόμενος εκ βάθους καρδίας εις πάντας καλό και πανεφρόσυνο Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων