03/12/2022 03/12/2022 Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε σήμερα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Γαλάνης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών.  ...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 21:08

Εσπερινός μνήμης Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εσπερινός μνήμης Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη.

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε σήμερα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Γαλάνης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών.

smart

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων