03/12/2021 04/12/2021 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη. Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του αγίου Πρωτοσυγγέλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 2:07

Εσπερινός μνήμης της Αγίας Βαρβάρας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Τρίπολης

Διαδώστε:
Εσπερινός μνήμης της Αγίας Βαρβάρας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Τρίπολης

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο ενοριακό Ναό της Αγίας στην Τρίπολη.

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του αγίου Πρωτοσυγγέλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Γαλάνης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων