20/06/2021 20/06/2021 Ο Κοιμητηριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Τριπόλεως, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω της επιδημίας. Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου 2021, στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Τριπόλεως. Η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς Εικόνος εντός του Κοιμητηρίου,...
20 Ιουνίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 22:08

Εσπερινός της Αγίας Τριάδος στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγίας Τριάδος στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Ο Κοιμητηριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Τριπόλεως, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω της επιδημίας.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου 2021, στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Τριπόλεως.

Η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς Εικόνος εντός του Κοιμητηρίου, λόγω των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοιό δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, το πρωί τελέσθη ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προς δόξαν και τιμήν του παναγίου και ζωαρχικού Πνεύματος, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων