20/10/2020 20/10/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας εορτάστηκε με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά του κορωνοιού η μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την παραμονή της εορτής 19 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, στο πανέμορφο Εξωκκλήσιο, Γεννήσεως Θεοτόκου Φτέρης Μαντινείας, του οποίου την φροντίδα έχουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Σώματος...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 19:41

Η εορτή του Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Η εορτή του Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη

Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας εορτάστηκε με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά του κορωνοιού η μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την παραμονή της εορτής 19 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, στο πανέμορφο Εξωκκλήσιο, Γεννήσεως Θεοτόκου Φτέρης Μαντινείας, του οποίου την φροντίδα έχουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας .

Ανήμερα της εορτής 20 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία υπέρ υγείας των Αστυνομικών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Επίσημος Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων