28/10/2020 28/10/2020 Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, τελέσθηκε με κατάνυξη ιερά Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου (Γρηγορούσης), στα Κλωνατζίδικα, στο κέντρο της Τριπόλεως. Ακολούθως εψάλη Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και πεσόντων στα Βορειοηπειρωτικά όρη και κατά την Ιταλική και Γερμανικήν κατοχήν , καθώς και...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 16:35

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Σκέπης στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Σκέπης στην Τρίπολη

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, τελέσθηκε με κατάνυξη ιερά Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου (Γρηγορούσης), στα Κλωνατζίδικα, στο κέντρο της Τριπόλεως.

Ακολούθως εψάλη Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και πεσόντων στα Βορειοηπειρωτικά όρη και κατά την Ιταλική και Γερμανικήν κατοχήν , καθώς και του νέου Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος πριν δύο χρόνια ακριβώς την ίδια μέρα και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε νεκρός στο χωριό του Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου.

Πιστοί προσήλθαν στην ιερά αυτή Ακολουθία για να τιμήσουν την Υπεραγία Θεοτόκο, που σκέπει εσαεί το ευλογημένο Έθνος μας.

Δείτε φωτογραφίες: 

ΧΑΜπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων