03/03/2023 03/03/2023 Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, στις 5:30 το απόγευμα, θα ψαλεί η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, κατά την οποία θα ομιλήσει περί του Μυστηρίου της Εξομολογήσεως ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης. Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα επιδοθούν υπό του Σεβασμιωτάτου...
03 Μαρτίου, 2023 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 11:19

Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, στις 5:30 το απόγευμα, θα ψαλεί η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, κατά την οποία θα ομιλήσει περί του Μυστηρίου της Εξομολογήσεως ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα επιδοθούν υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου,  οι πιστοποιήσεις σε όσους μετείχαν επιτυχώς στο Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Κληρικούς και συνεργάτες της Εκκλησίας, με τίτλο «Συμβουλευτική σε Σύγχρονα Ζητήματα (Επιμόρφωση στην Εξομολογητική)», που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητροπόλεως.

Από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου προσκαλείται ο φιλοχριστός Λαός  να προσέλθει στην ως άνω Ιερά Εκδήλωση της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων