10/10/2021 11/10/2021 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως λειτούργησε σήμερα, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος. Ο Σεβασμιώτατος, επ’ευκαιρία των εννέα ετών από της εκλογής του και της χειροτονίας του εις Επίσκοπο, στον Ναό αυτό, θέλησε να τιμήσει την ημέρα και να ευχαριστήσει τον Άγιο Βασίλειο, άλλωστε, στον...
10 Οκτωβρίου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 0:20

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως λειτούργησε σήμερα, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος.

Ο Σεβασμιώτατος, επ’ευκαιρία των εννέα ετών από της εκλογής του και της χειροτονίας του εις Επίσκοπο, στον Ναό αυτό, θέλησε να τιμήσει την ημέρα και να ευχαριστήσει τον Άγιο Βασίλειο, άλλωστε, στον άμβωνά του υπηρέτησε πάνω από τριάντα χρόνια.

Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον συμπροσευχόμενο Μητροπολίτη Μαντινείας κ. Αλέξανδρο, για την παραχώρηση τις καθέδρας του, για την πατρική του αγάπη, και για όλα όσα του προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας (Κυριακή Γ’ Λουκά, Λουκ. ζ΄ 11-16.) για την ανάσταση του υιού της χήρας στη Νααίν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων