30/07/2021 30/07/2021 Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες, Πέμπτη 29 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Κωνσταντίνος Κίσσας, μελετητές, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας. Αντικείμενο της συνάντησης...
30 Ιουλίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 12:08

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη είχε ο Μητροπολίτης Μαντινείας

Διαδώστε:
Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη είχε ο Μητροπολίτης Μαντινείας

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες, Πέμπτη 29 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Κωνσταντίνος Κίσσας, μελετητές, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξέλιξη έργων που δεν σημειώνεται η αναμενόμενη πρόοδος, όπως η αποκατάσταση της μονής Καλτεζών, αλλά και προώθηση του έργου στο Βαλτετσόρεμα -το οποίο αποτελεί τον κύριο υδροδότη της λίμνης Τάκα- καθώς στην περιοχή υπάρχει αρχαιολογικός χώρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων